Tips til et nyt badeværelse

Når du skal have et nyt badeværelse – eller ønsker at renovere det gamle – er det ofte en god ide at tænke praktisk. For at gøre det lettest muligt for dig selv, skal det være let at rengøre, det skal se lækkert ud og på samme tid være funktionelt.

Totalrenovering af badeværelse
Opbevaring er essentiel
Noget mange tager for givet, når de skal have nyt badeværelse er, at opbevaring spiller en meget vigtig rolle. Der er ofte mange praktiske ting, man benytter på et badeværelse, men det er ikke alt, man vil have stående fremme. Derfor er pæne skabe vigtigt -eventuelt indbygget i væggen – så de fylder mindst muligt men stadig er funktionelle. Har man valgt hvide vægge eller klinker og sætter hvide skabe op, vil skabene have lettere ved at gå i et med rummet, og man vil dermed ikke føle de tager så meget plads.

Dit valg af gulv
Gulvet i et rum er betydningsfuldt for helhedsudtrykket. Derfor er det centralt at vælge noget, der passer til den stil og det udtryk, du ønsker på dit nye badeværelse. Et glat gulv er godt at integrere på et badeværelse, da det er let at rengøre og tørre. Hvis du vælger et nyt terrazzogulv, kan du mikse det med flere forskellige materialer for at få netop det udtryk, du ønsker. Har du valgt at benytte dig af brunlige materialer i resten af rummet, kan dit nye terrazzogulv mikses med materialer i den farve.

Nyt badeværelse i København
Et badeværelse er opdelt i en våd og en fugtig zone. I den våde zone er der bad og i den fugtige blot mulighed for beduggede forhold. Endvidere er det yderst vigtigt, at vælge de rigtige materialer i et badeværelse, for at undgå at vand og fugt beskadiger disse. I København er de fleste badeværelser ganske små. Dette betyder, at når rummet bliver fugtigt, bliver næsten alt interiør og nips påvirket af indeklimaet. Hos P.G. & Søn har de mange års erfaring i deres fag. Derfor kan du trygt stole på dem, og lægge ansvaret i deres hænder. Inden renovationen eller opbygningen af de nyt rum, kan du ydermere få en fyldestgørende snak med dem, så alle parter er klar over, hvad der præcist skal gøres og gøres ved det nye rum.