Saml dit foreningsliv ét sted

Et sundt foreningsliv kan være en rigtig positiv del af en god barndom og et socialt voksenliv. At gå til fodbold eller porcelænsmaling er en god måde at komme ud og møde nye mennesker på, en god måde at lære noget nyt på, og en fantastisk måde at udvide din horisont og få brugt din fritid til noget spændende og udfordrende. Der findes klubber til stort set alt, hvad du kan forestille dig. Du kan lære at bage brød og kager, udfolde dig fysisk med sportsgrene såsom yoga, håndbold, løbeklub eller cykelsport.

Cykelklub

Èn app til det hele

Det kan være lidt at en opgave at finde og overskue de mulige klubber og aktiviteter der er i dit område. Det kan være din kommune har et rollespilshold eller en gymnastikforening, men hvis de har forskellige hjemmesider eller hvis man skal bede om en flyer for at finde ud af hvornår holdene ligger og hvordan man tilmelder sig, så er det nemmere bare at lade være. Clumeo er en holdsport app med gratis medlemsregister, det vil sige, at du gratis kan bruge appen og søge i hold som du har lyst til. Clumeo giver dig en oversigt over de klubber der er i dit område, og lader dig klare alt det praktiske i forbindelse med tilmelding og betaling herigennem. Appen sparer dig for de mindre sjove ting og giver dig en mulighed for at fokusere på det du egentligt har lyst til, om det så er at spille fodbold eller melde dine børn til dans eller gymnastik.

Al information på ét sted

Når du bruger clumeo har du mulighed for at finde al den information du skal bruge på ét sted, også den information som blev givet den dag du ikke kunne deltage. Appen giver nemlig mulighed for at give beskeder til medlemmerne samlet, så du altid ved hvad der foregår og hvilken information der er givet. Dette gør det langt nemmere for både dig og for klubben at være fleksible og ændre ting hurtigt, uden at miste nogen. Forestil dig for eksempel, at du næste gang skal huske at medbringe en madpakke, fordi I skal ud på en længere tur. Dette er langt nemmere at sende ud via appen, end det er at håbe på at alle har fået beskeden enten til holdet, over forskellige platforme på internettet, eller igennem venner der også går på holdet.

Hvis du vil have et bedre foreningsliv og vide præcis hvilke tilbud der er i dit område, så er clumeo en rigtig god app der kan hjælpe dig med at finde lige netop dét hold eller den løbeklub som passer til dig.

Clumeo
Tlf: 20 60 33 88
kontakt@clumeo.com