Få hjælp til at finde de perfekte selskabslokaler

Når der skal holdes events – store som små – er det vigtigt at finde nogle rammer, som går godt i spænd med eventens formål. For det er ikke ligegyldigt, hvordan omgivelserne tager sig ud, når der skal afholdes alt lige fra møder, konferencer og teambuilding til bryllupper, fødselsdage og konfirmationer.

Hos Rentspace finder du et stort udvalg af selskabslokaler til ethvert behov.

selskabslokaler

Spar blod, sved og tårer – brug en eventkonsulent

Den nemme, hurtige og sikre vej til at finde de perfekte festlokaler i København går gennem en eventkonsulents ekspertise. Ved at overlade søgningen efter et eventsted til en eventkonsulent, sparer du dig selv for unødigt slid og besvær.

Det eneste, det kræver af dig, er, at du udfylder formularen på Rentspace’s hjemmeside. Her bedes du oplyse dato for eventet, antal personer, det drejer sig om, dit budget og dine kontaktinformationer. Du skal naturligvis også oplyse, hvilken eventtype du ønsker at leje selskabslokaler til. Der kan nemlig være stor forskel på typen af lokaler, der er oplagte, afhængigt af om det er et bryllup, en firmafest eller en barnedåb, der skal holdes.

Når du har udfyldt og afsendt den elektroniske formular, vil en af Rentspace’s eventkonsulenter tage sig af din søgning og efter bedste evne håndplukke de bedste tilbud til lige netop dig. Det betyder altså, at der med udgangspunkt i de eventsteder, der opfylder dine ønsker og behov, fremlægges en række tilbud.

Men du efterlades ikke her. Du præsenteres nemlig ligeledes for mulighederne for mad, drikke og andre faciliteter på en overskuelig måde, således at du på så gnidningsfri vis som muligt kan træffe et valg. På denne måde finder du på enkel vis frem til de perfekte festlokaler i København, der matcher dine behov bedst.

Gratis hjælp til unikke eventsteder

Når du har accepteret det tilbud på et eventsted, som du vurderer, er det perfekte for netop din fest, er der blot tilbage at nyde festen med dine indbudte gæster. For ikke nok med at Rentspace guider dig gennem junglen af eventmuligheder; de finder også stedet helt gratis.

Lyder ovenstående næsten for godt til at være sandt? Så fortvivl ej. Dette kan lade sig gøre ene og alene af den grund, at værter og samarbejdspartnere betaler en beskeden kommission for hver afholdt event. Dermed betaler du ikke en krone for den store hjælp der er at hente i en eventkonsulent – tværtimod er der ofte penge at spare.

Der er altså kun fordele ved at lade Rentspace hjælpe dig!
Rentspace
Porcelænshaven 26, 2. sal
2000 Frederiksberg C
26 82 68 83