Sådan finder du det perfekte hotel på Bornholm

Solskinsøen Bornholm byder på et væld af attraktioner, oplevelser og muligheder for afslapning – og lige så mange sommerhuse, hoteller og ferielejligheder. Derfor kan det også være lidt af en jungle at finde det rette sted at bo på en bornholmerferie. Heldigvis har vi samlet en lille guide, som måske kan hjælpe dig med at finde det perfekte hotel på Bornholm.

Gå efter en flot udsigt

Udsigt har stor betydning for de fleste, når de skal vælge hotel – og med god grund. For det er de færreste, der har lyst til at bo på et hotelværelse med udsigt til nabobygningens grå mure. På Bornholm er udsigten heldigvis sjældent et problem, for her er naturen smuk og alsidig.

Især på det nordlige Bornholm er landskabet så varieret og storartet, at du næsten ikke kan finde et hotel uden fantastiske omgivelser. Du kan for eksempel finde et hotel nær Sandvig og nyde godt af Nordbornholms maleriske natur, som blandt andet byder på Hammersøen, smukke strande og rustikke klippelandskaber.

Hotel på Bornholm

Tilvælg ordentlige faciliteter

Selvfølgelig bruger de fleste meget tid uden for hotellet, når de er på ferie. Men derfor må hotellet stadig godt have en vis standard. Sørg derfor for, at du finder et hotel, hvor faciliteterne er i orden. Der er eksempelvis god mulighed for at finde et hyggeligt hotel på Bornholm, hvor du kan nyde godt af både opvarmet pool, solterrasse, billardsalon og pejsestue, så der er ingen grund til at gå på kompromis med dine krav.

Fravælg skrig og skrål

Når du tager på ferie, er det meningen, at du skal kunne slappe af og få lidt fred og ro fra hverdagens larm. Derfor er det naturligvis også vigtigt, at du vælger et hotel, hvor der ikke er skrig og skrål dagen lang. Du kan eksempelvis finde et hotel, hvor aldersgrænsen er 14 år, så du nyde en afslappet voksenferie i selskab med din bedre halvdel i rolige og afslappende omgivelser.

Vælg et hotel med aktiviteter indenfor rækkevidde

Afslapning er skønt, men mange foretrækker også at have mulighed for at opleve. Heldigvis er der masser af sjove aktiviteter på Bornholm.

I Allinge-Sandvig-området kan du eksempelvis teste golfformen på den smukke og lidt særlige Rø Golfbane, få adrenalinniveauet op på en tur på Danmarks længste Tovbane ved Opalsøen eller besøge middelalderborgruinen Hammerhus. I det hele taget er Bornholm et stort tag-selv-bord af oplevelser og aktiviteter, så der er god chance for at finde det perfekte hotel.

Hotel Hammersø
Hammershusvej 86, Sandvig
3770 Allinge
56 48 03 64