Send et godt signal med en personlig julegave

moderne chokolade

Den søde juletid er et godt tidspunkt at vise, at du værdsætter dine kunder og samarbejdspartnere i form af en kundegave.

Sådan en gave skal selvfølgelig først og fremmest vække glæde og taknemmelighed hos modtageren. Men den kan med fordel signalere et budskab, som fortæller noget om lige præcis din virksomhed. Det cementerer bevidsthed om din virksomhed hos modtageren – og får gaven til at skille sig ud fra mængden af de utallige julegaver, som han eller hun sikkert modtager. Men hvordan finder man lige på unikke firmajulegaver, som gør det?

En gave alle kan bruge

Når du skal udvælge den rette gave, er det vigtigt, at du vælger en, som næsten alle kan lide eller få gavn af. Det kan selvfølgelig være lettere sagt end gjort, da det altid er en smagssag, hvad der falder i god jord. Men der er alligevel gaver, som næsten alle finder glæde i. Eksempelvis er chokolade næsten altid en sikker vinder – de fleste har jo trods alt en sød tand.

Men hvordan sender man et signal med chokolade? Det kan faktisk lade sig gøre i dag, da ny teknologi gør det er muligt at lave chokolade med spiseligt print. Det lyder måske pudsigt, men det er ganske uskadeligt, og du kan selv skræddersy trykket som det passer dig. Du kan eksempelvis vælge at få dit firmas logo trykt i chokoladen. På den måde bliver chokoladen en personlig gave med en stor signalværdi – og meget mere end et blot et stykke slik, der hurtigt er spist og glemt.

Chokolade med moderne teknologi

Virksomheder, som sælger chokolade med print, forener det bedste fra det gamle med det bedste fra det nye. Dermed er chokoladen ofte i en god gammeldags og høj kvalitet med den gode smag i fokus. Den nye teknologi får dog lov at gøre sit indtog i form af den spiseligt print eller en QR-kode, som modtageren kan scanne med sin smartphone. QR-koden kan eksempelvis indeholde data, som linker til konkurrencer, kontaktoplysninger eller din virksomheds hjemmeside, Facebook eller andet web-indhold, som du mener kan være relevant for modtageren.

Sådan en teknologisk chokolade gave er en perfekt måde at vise taknemmelighed til modtageren, fordi du på samme tid får mulighed for at skabe opmærksomhed omkring din virksomhed. De få firmaer, som producerer den slags chokolader, gør oven i købet meget ud af at lave chokolade, som er lavet på gode, økologiske råvarer af højeste kvalitet.

 

Choko Choko Yeah
Hyldegårdsvej 4 – 6
Charlottenlund 2920
22 28 41 59