Polterabend – Ultimativ mandehørm

Polterabend

 

Ordet polterabend er et tysk sammensat ord der betyder buldre, brage, larme og aften. Det er lige netop det du ønsker for din bedste ven inden han skal giftes. Men mulighederne er mange og det afhænger helt og holdent også af, hvilken type din kammerat er.

 

En polterabend kan afholdes i nærheden af Vejle og handler om, at planlægge en hel dag hvor gommen og hans kammerater får hygger sig med forskellige sjove aktiviteter. Det er selvfølgelig vigtigt at planlægningen er i top, for i skal ikke risikere at der pludselig er 2 timer midt på dagen hvor der intet er planlagt, for så kan luften altså godt gå lidt ud af ballonen. Når dét så er sagt, betyder det ikke at der skal ske noget ekstremt hver eneste minut, men tiden skal bruges fornuftigt.

Aktiviteter i gommens ånd

Det kan selvfølgelig være rigtig sjovt for jer som kammerater, at udsætte gommen for nogle ting som overskrider hans grænser en smule, men i skal også huske på at i gerne vil have at denne polterabend skal være en succes. Derfor anbefales det at i laver noget som alle synes er rigtig skægt og får noget ud af. Aktiviteter som kan rumme jer alle sammen, han vil elske at kunne huske tilbage på dagen som noget i gjorde i fællesskab.  

 

Uanset om gommen holder af sport eller af friluftslivet, så findes der mange aktiviteter i kan booke. Nedenfor vil du kunne læse om nogle af de aktiviteter som er gode at planlægge til en polterabend.

 

  • Paintball –  Den helt klassiske. Paintball er et spil med våben hvor det gælder om, at eliminere modstander holdet og stjæle deres flag. Du skyder mod modstander holdet og når du rammer en spiller udgår han af spillet. På banen er der opstillet ting og sager hvor man kan søge dækning bag. Det kan godt give et par blå mærker at blive ramt, men de fleste mænd vil synes at paintball i Vejle er sjovt.

  • Fodbold dart – En aktivitet som går ud på at skyde velkro fodbolde ind på en stor oppustelig dartskive. Dartskiven er lavet et materiale som gør at boldene sidder fast. Således scorer man point og den med flest point vinder.

 

  • BumperBall – Går ud på at spille fodbold mens din overkrop er pakket godt ind i hvad der ligner en kæmpe stor oppustelig badebold. Mens din overkrop er spændt fast inde i bolden, bliver i inddelt på hold og skal derefter spille fodbold i hold.

  • Skydebane – På en skydebane har i mulighed for at prøve kræfter med forskellige skydevåben, de fleste skydebaner har både pistoler, geværer og bue og pil. Her får i en skydeskive som i skal skyde på og når i er færdige kan i se hvor meget i hver især har ramt.

 

 

FabriksEvent
Sønderbrogade 34

7160 Tørring
75 80 10 08