Forkæl dit personale med en lækker kildevandskøler

 

Drikkevand

 

Det er muligt at forkæle sit personale på flere måder – eksempelvis med en firmarejse, en firmamiddag eller store julegaver. Det er dog også muligt at forkæle personalet i hverdagen ved at sikre et godt arbejdsmiljø, der skaber gode forudsætninger for at udføre arbejdet. Forkælelse i hverdagen kan være helt små ting, som gør en kæmpe forskel. En af de ting, som kan gøre en forskel i hverdagen, er en lækker kildevandskøler, som kan nedkøle og opbevare mineralrigt kildevand til dit personale.

 

Hjælp dit personale til at drikke vand

I løbet af en arbejdsdag kan der hurtigt glide et par kopper kaffe ned samt juice eller andet sukkerholdigt drikkelse under frokosten. Det skal der selvfølgelig også være plads til, men det er vigtigt at indtage nok vand. Det er de færreste, som er klar over, at et almindeligt menneske bør indtage 1,5 til 2 liter væske om dagen, hvoraf en stor del af dette bør bestå af vand. Et for lavt væskeindtag kan generelt føre til hovedpine, svimmelhed og i sidste ende dehydrering. Derudover kan det lave indtag af drikkevand ofte ses i sammenhæng med et højt indtag af kaffe og sukkerholdig drikkelse, hvilket er usundt og vanedannende.

 

Vand er ikke bare vand

Vand er ikke bare vand, og derfor er der adskillige fordele ved at investere i en kildevandskøler. Kildevandet er importeret fra kilder, så vandet er det bedste og sundeste vand, man kan skaffe. Det betyder også, at vandet har en bedre smag, hvilket typisk medfører en større lyst til at drikke mere vand. Kildevand på flasker er dyrt i længden, men ved at investere i en kildevandskøler skabes der en holdbar løsning på længere sigt. En kildevandskøler kan opbevare 40 liter vand af gangen, som leveres i kartoner af 10 liter.

 

Invester i en kildevandskøler

Det er både muligt at leje og købe en kildevandskøler. Ved at leje en kildevandskøler er det muligt at afprøve, om kildevandskøleren har en positiv effekt på personalets indtag af kildevand. Det er også muligt at se, hvor stort personalets vandbehov er, så antallet af kildevandskølere tilpasses personalets behov. Kildevandskølere kan lejes til en fast pris, hvorefter prisen for vandet og plastikglas afhænger af behovet. I den forbindelse anbefales det blandt andet at benytte flasker eller rigtige glas for at minimere behovet for plastikglas.

Det er muligt at få tilpasset kildevandskølerens design efter ønske, hvis der investeres i køb af kildevandskøler til hele virksomhedens personale. Her er det muligt at give kildevandskøleren et personligt præg ved eksempelvis at tilføje jeres virksomheds logo. I kan også få installeret skærme på kildevandskøleren, så det er muligt at videregive informationer, mens vandflasken fyldes. Kildevandskøleren kan skabe et nyt samlingssted for dialog mellem personalet samtidigt med, at væskeindtaget øges. På den måde kan kildevandskøleren bruges positivt på flere måder end blot at nedkøle vand.

 

 

Water For Life Denmark Aps

Elleborgvej 10

3140 Ålsgårde

70 70 17 70