Alu persienner vs. træpersienner

Persienner

 

Når du vælger at have gardiner, behøver det ikke nødvendigvis at være fordi, at du har behov for at bruge dem til, at skygge lyset med, de kan også bare bruges som en aktiv del af indretningen. Gardiner i forskellige afskygninger, kan give et helt særligt udtryk i dit hjem. Det er klart at alu persienner måske ikke lige er oppe i tiden, og måske har du svært ved, at finde ud af hvad de kan gøre ved udtrykket i rummet, men den slags persienner er sandsynligvis mere for det funktionelle, frem for det designmæssige. Men vælger du derimod træpersienner, så behøver de ikke at have en særlig funktionel rolle, men de kan være med til, at skabe et stærkt udtryk af stilen i din bolig.

 

Træpersienner kan også være en del af indretningen hvis du vælger dem i en naturlig farve, altså den farve som træet har fra naturens side. Den er en genial måde hvorpå du kan bringe natur ind i  rummet på, og naturen skaber ro og charme i et hjem. Det ser selvfølgelig uanset om det er planter eller træpersienner. Man har nu set i flere årtier at folk har slæbt planter med indendøre, og det må da være af en grund.

 

Danskerne elsker naturen

Når man kigger sig rundt omkring, så ser du altid mennesker ude i naturen, uanset vind og vejr. Gå en tur i dyrehaven på en søndag hvor termometeret viser under frysepunktet, så vrimler det med mennesker. Danskerne bliver helt vilde så snart at nogle i vejrudsigten siger 7+ grader, og når solen skinner så vender alle næsen op mod solen og lukker øjnene. Vi er et folkefærd hvor vi mener, at der ikke findes dårligt vejr, men derimod kun dårlig påklædning.

 

Vi har naturarealer og landskaber som nogle lande kun kan drømme om, danskerne elsker naturen og vi har en kultur for at gå ture bare for at gå og kigge på smukke ting. Derfor er det altså ikke så underligt, at vi ønsker at få mere natur ind i hjemmet, planter, træfarver, forskellige træsorter osv. Uanset om du vælger stueplanter eller træpersienner for, at få naturen bragt ind i hjemmet, så er det generelt bare en god idé, med naturlige materialer.

 

Gardindelux Aps
Ved Lunden 7
8230 Åbyhøj
50 39 60 37