Smart indretning af køkken og bad

Indretning af køkken

Få hjælp til funktionel køkkenindretning

I dag skal køkkenet kunne rumme mange funktioner, lige fra madlavning til uformelle måltider og små hyggestunder. Samtalekøkkenet, hvor man kan være social og have rum til hyggesnak, mens man tager sig af madlavning og opvask, er med rette populært, fordi det ofte gør det lidt sjovere at komme igennem dagligdags gøremål og samtidig tilbringe lidt kvalitetstid med kæresten eller familien. Det kræver dog en god indretning af køkkenet, så der bliver plads til det hele. Er dit køkken ikke så stort, er det en yderligere udfordring, som kræver en vis planlægning i forbindelse med din køkkenindretning.

Der findes heldigvis mange muligheder, når det gælder smart og funktionel indretning af køkkenet. Hos mange blogs på internettet kan du finde en masse artikler med indretningstips og inspiration til dit køkken, lige fra gode råd om pladsbesparelse og dekorativ pladsoptimering i dit køkken til artikler med inspiration til smukke og brugervenlige køkkenløsninger. Her kan du få indretningstips til alt fra dekorative køkkenmøbler til praktiske opbevaringsløsninger og ideer til farverne på vægge, skabe og skuffer.

Smart indretning af toilet og bad

Ofte er det de små, dagligdags ting, som vi savner plads til på badeværelset. God belysning, opbevaring af tøj, håndklæder og toiletpapir, god plads til sæbe og shampoo, cremer og makeup. Hvis du har en lille lejlighed i byen, er du måske ydermere én af dem, der ikke har meget plads at gøre godt med på badeværelset. Derfor er funktionel toilet indretning og badindretning en måde at få mest muligt ud af den sparsomme plads.

Hos online boligblogge med særligt fokus på indretning af toilet og bad, kan du finde en hel række artikler med inspiration til bad og toilet, hvor du kan få hjælp og gode ideer til optimal udnyttelse af pladsen på badeværelset. Samtidig fokuserer mange artikler på at parre praktisk funktionalitet med smuk indretning, og vores mål er at give dig inspiration til at indrette bad og toilet, så det både er dekorativt og fungerer optimalt efter formålet.

Vores bedste råd er at gå på opdagelse i de mange inspirations blogge, der findes. Her kan du ofte finde et badeværelse, der minder meget om dit eget og samle gode ideer til en praktisk og flot indretning.

Det er ikke altid, at man behøver meget plads for at skabe hverken et flot og funktionelt køkken eller bad.

Alt Om Indretning IVS
Syriensvej 33
2300 København S
21 96 97 52