Skal du have flyttet et klaver eller en anden tung genstand?

Flyt et klaver

Du kender det sikkert. Du skal flytte bolig, måske for anden gang på kort tid, og du står med en håndfuld tunge møbler, som du ikke kan eller vil flytte selv. Måske er du musikglad og ejer et smukt klaver, eller har en fin om end stor sofa, som du ikke tør flytte selv, fordi den er for tung og du er bange for at tabe den undervejs, så den bliver beskadiget. Uanset hvilke møbler eller andet indbo, du skal have flyttet, bør du alliere dig med et flyttefirma, hvis du vil være helt sikker på, at tingene bliver udsat for en lav risiko, mens de bliver transporteret til det nye sted.

Skån dine møbler med professionel flytning

Skrøbelige genstande og møbler som klaver, flygler, statuer eller malerier kan være svære at sikre, hvis du selv står for hele flytningen, og de kan nemt komme til skade undervejs i transporten, selvom du passer på. Derfor bør du alliere dig med professionelle flyttefolk, hvis du skal have foretaget en privatflytning, der kræver en specialtransport af møbler og særlige genstande. Ikke nok med at du får professionelle til at stå for flytningen, dine ting bliver også forsikret mod ulykker eller uheld. De fleste flyttefirmaer på Sjælland tilbyder en tillægsforsikring, der giver dig større sikkerhed som ejer af de flyttede genstande.

Større sikkerhed og forsigtighed

De professionelle flyttefolk ved godt, hvordan dit indbo skal behandles. De har nemlig – i modsætning til dig og dine venner – prøvet det mange gange før. Derfor kan de også stå for flytning af tunge genstande uden større problemer, og din risiko for, at noget bliver beskadiget undervejs, er langt mindre. Derudover kan du både låne flyttekasser og endda få personale til at stå for nedpakningen. Igen en ekstra sikkerhed, så du er sikker på, at skrøbelige genstande er pakket forsvarligt inden transporten.

Overlad tunge løft til flyttefolk

Især hvis du har særligt tunge genstande, der skal flyttes, bør du overlade det til de professionelle. Prøver du selv at flytte en tung stol eller balancere en stor reol på vej op eller ned ad en stor trappe, kan der nemt gå noget galt. Enten at én af jer taber grebet og møblet kommer til skade, eller – hvad der vil være endnu værre – enten du eller en af dine hjælpere kommer til skade undervejs, fordi I ikke har ordentligt greb om genstanden. Benyt derfor mulighed for professionel flyttehjælp.

 

CT Flyt & Service ApS

Glentevej 35 B

4600

Køge

69 90 23 23